Näin kuljet Polkuasi

POLKU/ TUTUSTUMINEN POLKU-VALMENNUKSEEN/ NÄIN KULJET POLKUASI

Olen nyt selittänyt, mihin tarvitset Polku-verkkovalmennusta ja Hyvinvointikarttaa sekä sen, miten niitä käytetään yhdessä. Perehdytään seuraavaksi siihen, kuinka etenet järjestelmällisesti kohti terveydellisiä tavoitteitasi Polku-verkkovalmennusta ja Hyvinvointikarttaasi hyödyntäen.

Voit ajatella Hyvinvointikartan merkintöjä polkuna, joka etenee seuraavasti:

 1. Sinulle herää epäily terveysongelmiesi aiheuttajasta.
  • Käytä Hyvinvointikartassasi sinistä Epäile-merkintää kyseisten terveyden osa-alueiden kohdalla.
 2. Seuraavaksi tarvitset Polku-verkkovalmennuksen maksullisessa osassa suosittelemiani tutkimuksia (esim. verikokeita, mittauksia ja hoitokokeiluita), joilla epäilysi vahvistetaan oikeaksi tai vääräksi. Tarvitset laboratoriotutkimuksiin hoitavan lääkärisi lähetteen tai voit käyttää yksityisiä laboratorioita, jotka eivät edellytä lääkärin lähetettä.
  • Mikäli tuloksesi ovat poikkeavat, epäily vahvistuu. Vaihda Hyvinvointikarttaasi Epäile-merkinnän tilalle punainen Pielessä-merkintä kyseisten terveyden osa-alueiden kohdalle.
  • Mikäli kaikki tuloksesi ovat tavoitetasolla, epäily osoittautuu vääräksi. Vaihda Hyvinvointikarttaasi Epäile-merkinnän tilalle vihreä Kunnossa-merkintä kyseisten terveyden osa-alueiden kohdalle.
 3. Lopuksi hoidat löydettyjä ongelmia Polku-verkkovalmennuksessa antamieni ohjeiden mukaisesti. Seuraat vointiasi ja tutkimustulosten muutoksia. Kun tutkimustulokset ovat normalisoituneet (ja vointisikin on usein parempi), kyseisen terveyden osa-alueen toiminta on palautettu normaaliksi.
  • Vaihda Hyvinvointikarttaasi Pielessä-merkinnän tilalle vihreä Kunnossa-merkintä kyseisten terveyden osa-alueiden kohdalle.

Tällä tavoin Polkusi ja Hyvinvointikarttasi johdattavat sinut epäilystä tutkimusten kautta sinulle yksilöllisesti räätälöityihin hoitoihin. Looginen ja käytännössä erinomaisesti toimiva periaate, jonka voi tiivistää seuraavasti:

On tavallista, että alkuperäinen epäily ongelmien syistä osoittautuu tutkimusten myötä vääräksi, jolloin ongelmien syy täytyy olla muissa terveyden osa-alueissa. Myös tavoitetasolla olevat, normaalit tutkimustulokset ovat erittäin hyödyllisiä. Niiden ansiosta pääset valitsemaan Hyvinvointikarttaasi vihreitä Kunnossa-merkintöjä ja osaat etsiä terveysongelmiesi syitä toisaalta.

Saatoitkin jo oivaltaa, että tällä tavoin Hyvinvointikarttasi toimii myös tarkastuslistana, jonka avulla muistat kääntää jokaisen kiven oireittesi korjaamiseksi ja tavoitteittesi saavuttamiseksi. Terveysongelmiesi syy selittyy kombinaatiolla eri terveyden osa-alueiden toimintahäiriöitä. Täytä Hyvinvointikarttasi antamieni ohjeiden mukaisesti ja löydät ne!

Jokainen oikeaan suuntaan otettu askel vie kohti tavoitteiden toteutumista

Olen suunnitellut Hyvinvointikartan toimimaan yhdessä maksullisen Polku-verkkovalmennuksen kanssa.

Hyvinvointikartta toimii karttanasi ja muistilistanasi, kun hyödynnät Polku-verkkovalmennuksen suurta tietomäärää. Hyvinvointikarttaa täytetään maksullisesta Polku-verkkovalmennuksesta löytyvien ohjeiden avulla.

Hyvinvointikartan käyttäminen ja täyttäminen on vapaaehtoista. Voit katsoa maksulliseen Polku-verkkovalmennukseen sisältyviä lukuisia webinaaritallenteita, videoita ja kuvia sekä lukea kirjoittamiani ohjeita ja neuvoja terveytesi kohentamiseksi myös Hyvinvointikarttaa hyödyntämättä.

Hyvinvointikartan tarkoitus on ohjata sinua kohti terveydellisten tavoitteittesi saavuttamista. On mahdollista, että saavutat tavoitteesi samoilemalla Polku-verkkovalmennuksessa satunnaisesti ilman karttaa ja tarkkaa suuntaan. Joka tapauksessa tärkeintä on ottaa seuraava askel terveysongelmiesi selättämiseksi. Sinä valitset, kuinka sen teet.

Jatka tutustumiskierrosta painamalla ”Seuraava osio” -painiketta.