Mitä tehdä kun sinulla on unelma aktiivisemmasta elämästä, mutta jo pelkistä arkirutiineista selviäminen vie kaikki voimasi?

Mitä jos laitetaan sinunkin kehosi oikeasti toimintakykyiseksi!?

Tunnistatko itsesi näistä:

Jos tunnistit, niin jatka lukemista!
Apua on saatavilla vain parin klikkauksen päässä!

Koetko huonoa omatuntoa aloitekyvyttömyydestäsi ja jaksamattomuudestasi? Tiesitkö, että nämäkin oireet voivat johtua korkeasta ferritiinistä? 

Älä enää anna aloitekyvyttömyyden olla esteenäsi, sillä voit saada vanhan aktiivisen minäsi takaisin jo viidessä viikossa! 

Toimintakyvyn ylläpitäminen on paras sijoitus tulevaisuuteesi. Monelle ihmisistä jopa oman kodin siivoaminen on ylitsepääsemätön ponnistus korkeaan ferritiiniin liittyvän energianpuutteen vuoksi.

Millaisessa kunnossa sinä toivoisit olevasi vuoden kuluttua? Entä viiden, tai kymmenen vuoden kuluttua?

Aktiivinen ja liikunnallinen arki on paras suoja lähes mitä tahansa sairautta vastaan. Syyt, jotka nostavat ferritiiniarvoasi, aiheuttavat usein myös väsymystä ja kipuja, josta estävät aktiivisen liikunnan. 

Näistä elämänlaatua heikentävistä oireista voi onneksi päästä eroon jo viidessä viikossa! 

Rautaista tietoa korkeasta ferritiinistä -verkkovalmennukseen
voit liittyä mukaan koska tahansa

jatkuva kestotilaus

Kun tilaat nyt maksat vain
15,90 € / kk

3 kk määräaikainen tilaus

3 kk määräaikainen tilaus
55 €

Oletko jo mukana valmennuksessa? Hallinnoi tilauksiasi omalla tililläsi täällä!  

Ville Pöntynen

OPPAANA MATKALLASI
KOHTI HYVÄÄ JA ENERGISTÄ OLOA
LÄÄKÄRI VILLE PÖNTYNEN

Mitä tulet saavuttamaan kanssani

Ymmärrys lisääntyy kun kuulee ja näkee! Sinulla on tosi hyvä ulosanti: hyvä puhenopeus ja artikulointi mitkä ovat tärkeitä kuuntelijoille. Suomensit vierasperäisiä sanoja ja kertasit, huomasit että olit ajatellut kuulijakuntaa = tavalliset ihmiset. Webinaareista sain paljon hyvää tietoa.

Sen verran osasin odottaa, että kurssi tulee olemaan todella hyvä, koska viime kesän kilpirauhaskurssi oli aivan huippu! Silloin tuli hankittua myös aika monta Villen e-kirjaa. Kurssissa oli paljon asiaa, selkeästi ja mielenkiintoisesti esitettynä. Kurssissa tuli paljon muutakin tietoa yleensä Ferritiinistä. Se auttaa ymmärtämään muitakin ongelmia paremmin ja voin ehkä auttaa näillä tiedoilla läheisiäni! Kiitos Ville! Olen kiitollinen tästä kurssista.

Todella paljon hyvää asiaa vaikka en varsinaisesti kärsi korkeasta ferritiinistä. Tieto ei ole koskaan turhaa. Kiitos.

Kurssi oli todella valaiseva, ja ferritiinitiedon lisäksi se on alkanut palauttaa mieleen myös vanhempia terveysongelmia, jotka kysymysmerkillä varustettuna saattavat hyvinkin olla alkuvaiheita tämänhetkiseen tilanteeseen... Tämä sinun ferritiinikurssisi on herättänyt tiedonhalun vähän laajemmasti. Kun tietoa tänä päivänä saa paljon ja laajasti, valitettavan pirstaleisesti ja mutkat suoristaen tosin, niin on pakko etsiä taho, joka avaa asioita oikeasti. Kiitos siis tästä, oli ensimmäinen sinun pitämäsi kurssi, johon olen osallistunut, ei kuitenkaan viimeinen! Pidän sinun lähestymistavastasi asioihin, osaat selittää hankalatkin asiat niin, että ne ymmärtää ilman sivistyssanakirjaa, puheestasi kuuluu se, että haluat todella auttaa, etkä ole puhumassa vain omaa tietämystäsi korostamassa.

Rautaista tietoa korkeasta ferritiinistä
-verkkovalmennukseen voit liittyä mukaan koska tahansa!

Olen henkilökohtaisesti tukenasi muutosmatkallasi väsyneestä virkeäksi!

Autan, kannustan ja opastan sinua ottamaan selkoa oireidesi juurisyistä hyvin yksinkertaisilla konsteilla. 

Lupaan, että tämä valmennus tulee muuttamaan elämääsi.

Tämän kaiken tulet oppimaan valmennuksessa

MITÄ ON FERRITIINI JA KUINKA SELVITÄMME SYYN KORKEALLE FERRITIINILLESI

FERRITIINIIN YHTEYS RAUTAAN

Sairaudet korkean ferritiinin taustalla

HAPETUSSTRESSIN VAIKUTUS FERRITIINIIN ja yhteys ennenaikaiseen vanhenemiseen

Kuinka korkeaa ferritiinä hoidetaan

Oletko jo mukana valmennuksessa? Hallinnoi tilauksiasi omalla tililläsi täällä!  

Sinullakin on oikeus tuntea itsesi terveeksi ja elinvoimaiseksi.
Kanssani onnistut muutoksessa, ja saavutat unelmasi aktiivisemmasta arjesta tasavertaisena muiden kanssa.

Nyt on aika ottaa ensimmäinen askel kohti uutta, energisempää oloa.
Ilmoittaudu mukaan verkkovalmennukseen heti tästä!

jatkuva kestotilaus


koko valmennus käytössäsi hintaan 15,90 € / kk

3 kk määräaikainen tilaus

3 kk määräaikainen tilaus
55 €

Mitä kaikkea verkkovalmennus sisältää

OPPIMISalusta ja materiaalipankki

Valmennuksen oppimisalustana on helppokäyttöinen verkkovalmennusalusta, joka toimii sekä älypuhelimella, tabletilla että tietokoneella. 

Valmennuksen materiaalit koostuvat selkeästi kansankielellä kirjoitetuista tekstiosioista, tekstiä tukevista videoista, joita on yli 20 kpl! 

Pääset käsiksi laajaan materiaalipankkiin heti mukaan liityttyäsi, ja voit etsiä juuri sitä tietoa, jota sillä hetkellä tarvitset. 

 

Henkilökohtainen apu ja tuki

Verkkovalmennuksen aikana tutustutaan kattavasti kaikkiin ferritiiniä nostaviin seikkoihin. Sen avulla ymmärrät mitkä kaikki asiat juuri sinun tulee laittaa kuntoon voidaksesi paremmin. 

Opit myös mitä arvoja sinun kannattaa tarkastuttaa ja mitä ne kertovat terveydentilastasi. Sen avulla voit säästää tutkimus- ja lääkärikuluissa merkittäviä summia. 

Jokaisen moduulin yhteydessä voit esittää aiheesta tarkentavia kysymyksiä.

 

nämä kaksi huikeaa bonusetua täysin ilmaiseksi:

Oma verkkovalmennuksen aikana käsiteltävien laboratoriotutkimusten käsikirja, josta saat runsaasti tietoa mm. laboratoriokokeiden tulkinnasta ja näytteenotto-ohjeista. Käsikirjan arvo on 29,90 €!

Maksa-arvot kuriin kotikonstein -webinaarin videotallenne, jonka pääset katselemaan välittömästi valmennuksen ostettuasi. Videotallenteen arvo on 19,90 €!

Kumpi on sinun valintasi?

valmennuksen hinta vain
15,90 € / kk

3 kk määräaikainen tilaus
55 €

Oletko jo mukana valmennuksessa? Hallinnoi tilauksiasi omalla tililläsi täällä!  

Lisäksi yhteistyökumppanimme Pharma Nord ja Nordic Genex tarjoavat tuntuvia etuja ja alennuksia verkkovalmennukseemme osallistujille!

Mietitkö vielä miten tämä verkkovalmennus soveltuu juuri sinulle?

Olemme koonneet alle kysymyksiä ja vastauksia, joista voit saada apua! 

Miksi korkea ferritiini on vaaraksi terveydelle? Entä mille tasolle arvon tulisi laskea?

Ferritiini nousee vain terveydelle haitallisten asioiden seurauksena, esimerkiksi silloin, kun rautaa on kehossa liikaa. Koska mikään terveyttä edistävä asia ei nosta ferritiiniä, on ferritiinin nousu aina hälyttävä merkki terveyttä uhkaavasta ongelmasta. Olen huomannut, että ongelmia alkaa esiintyä, kun ferritiini on yli 55 ug/l. Omien potilaitteni hoidossa pyrimme laskemaan ferritiinin tuon tason alapuolelle.

Onko ferritiinillä tekemistä kilpirauhasen toiminnan kanssa, eli hyötyykö kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastava verkkovalmennuksesta?

Samat terveydelle haitalliset asiat, jotka nostavat ferritiiniä, häiritsevät usein kilpirauhashormonien tasapainoa. Mikäli kärsit kilpirauhasongelmista ja ferritiinisi on korkeahko, voi tämä verkkovalmennus auttaa myös kilpirauhashormonien tasapainottamisessa, jolloin saat valmennuksesta kaksinkertaisen hyödyn.

Minulla on korkea ferritiini ja olen miettinyt johtuuko se siitä, että saan liikaa rautaa. Kannattaisitko minun lopettaa rautalisän käyttö?

Ferritiini voi tosiaan olla koholla myös raudanpuutteen aikaan. Varsinkin silloin on syytä selvittää, miksi ferritiini on korkea. Rautalisän aika on vasta sitten, kun korkean ferritinin syyt on selvitetty ja korjattu - joskin on todennäköistä, ettei rautalisää siinä vaiheessa edes enää tarvita.

Voiko korkea ferritiini johtua käyttämistäni lisäravinteista ja luotaistuotteista?

Periaatteessa se on mahdollista, mutta käytännössä laadukkaita valmisteita käytettäessä harvinaista, elleivät valmisteet itsessään sisällä rautaa.

Tuleeko minulle verkkovalmennuksen lisäksi muita kustannuksia, kuten pakollisia laboatoriotutkimuksia?

Valmennuksen hinta sisältää kaiken oppimisen kannalta välttämättömän. Käytännössä korkean ferritiinin syytä omalla kohdalla ei kuitenkaan voi selvittää ilman tutkimuksia ja hoitokokeiluita. Ne eivät ole pakollisia, mutta mielenkiinto omien arvojen tarkastamiseen ja ravintolisien kokeilemiseen voi herätä valmennuksen myötä. Valmennuksessa opit mitä kokeita juuri sinun kannattaa tarkastuttaa, joten vältät ne tutkimukset, jotka eivät omalla kohdallasi ole tarpeellisia. Voit siis säästää tutkimus- ja lääkärikuluissa merkittäviä summia.

Olon pitäisi kuulemani mukaan olla hyvä, kun ferritiini on yli 100. Miksi tunnen itseni sairaaksi ja väsyneeksi, vaikka ferritiinini on yli 100?

Korkea ferritiini ei ole tae hyvinvoinnista, vaan päinvastoin; mitä korkeampi ferritiiniarvosi on, sitä todennäköisemmin kehossasi on häiriötila, joka sotkee raudan aineenvaihdunnan ja heikentää vointiasi. Olen huomannut, että ongelmia alkaa esiintyä, kun ferritiini on yli 55. Sairas ja väsynyt olo korjaantuu vasta, kun niiden aiheuttaja on selvitetty ja korjattu. Verkkovalmennuksen aikana tutustutaan kattavasti kaikkiin ferritiiniin vaikuttaviin seikkoihin. Valmennuksen avulla opit ymmärtämään mitkä kaikki asiat juuri sinun tulee laittaa kuntoon voidaksesi paremmin.

Matalaa ferritiiniarvoani hoidettiin rautainfuusiolla. Ferritiini nousikin hyvin, mutta oloni on silti huono. Miksi rautainfuusio ei korjannut oloani?

Raudan tulee ohjautua kehossa sinne, missä sitä tarvitaan biokemiallisiin reaktioihin ja lisäksi raudan tulee toimia kehossa oikein. Ferritiinin nousu rautainfuusion yhteydessä voi olla myös merkki siitä, ettei kaikki ole raudan aineenvaihdunnassa kunnossa. Ferritiini nousee silloin, kun rauta on keholle haitaksi. Ei siis ihme, jos vointi ei korjaannu ferritiinin noustessa.

Jos et lähde mukaan nyt, saatat olla samassa tilanteessa vielä vuodenkin päästä.
Etsit edelleen kuumeisesti ammattilaista, jonka vastaanotolla ongelmasi ratkeaisivat ja alkaisit voida energisemmin, ja taas yksi vuosi on valunut hukkaan kuin hiekka sormien välistä. Miksi siis tuhlata kallisarvoista aikaasi rämpimällä eteenpäin puolikuntoisena, kun voisit voida niin paljon paremminkin?
Tartu tilaisuuteesi NYT!

valmennuksen hinta vain
15,90 € / kk

3 kk määräaikainen tilaus
55 €

Pikaohje ilmoittautumiseen

Korkea ferritiini on varoitusmerkki terveyttä uhkaavista ongelmista. Se on haitallisempaa kuin matala ferritiini, vaikka ei aina aiheuttaisikaan vaikeita oireita.

Korkean ferritiinin syiden selvittäminen, ja niiden kuntoon laittaminen ajoissa voi säästää monilta ongelmilta jatkossa. 

 Verkkovalmennuksessamme opit ymmärtämään syy- ja seuraussuhteita omien oireidesi taustalla, ja saat helposti toteuttavia konkreettisia ohjeita niiden hoitamiseksi.

Tämä ainutlaatuinen verkkovalmennus voi olla paras sijoitus, jonka olet koskaan tehnyt.

Mikä on sinun terveytesi hinta?