Mitä tehdä, kun ...

Jo TUHANNET suomalaiset ovat onnistuneet pääsemään eroon turhista rajoitteista ja PARANTAMAAN ELÄMÄNLAATUAAN MERKITTÄVÄSTI avullani.

NYT MYÖS SINULLA ON SIIHEN MAHDOLLISUUS!

Helppolukuiset ja käytännönläheiset oppaat on tarkoitettu auttamaan sinua parantamaan omaa tai läheistesi terveyttä tilanteissa, joissa asiantuntevan terveydenhuollon ammattilaisen arvio ei ole mahdollinen. 

Oppaiden sisältämät ohjeet ja väittämät perustuvat yli 16 vuoden aikana keräämiini kokemuksiin potilastyöstä, sekä lääketieteen oppikirjojen sisältämään tietoon.

Ota nyt ensimmäinen askel tilaamalla oppaat, joiden avulla ymmärrät mitkä asiat sinun tulee laittaa kuntoon voidaksesi paremmin, ja kuinka onnistut siinä!

Aloita valitsemalla tästä sinua kiinnostava opas, tai tilaa kerralla useampia!

Oppaat toimitetaan digitaalisessa muodossa. Maksettuasi oppaan saat sähköpostiisi latauslinkin, josta voit ladata oppaan itsellesi. Tarkemmat tilaus- ja latausohjeet löydät sivun alalaidasta. 

Uusin opas julkaistu kesäkuussa 2020!

Stressi ja sen yllättävät muodot romuttavat terveyttäsi salakavalasti. Ensimmäinen askel on selvittää mitkä ovat oman elämäsi pahimmat stressitekijät, ja ottaa ne haltuun yksi kerrallaan. oppaasta saat selkeät ohjeet tärkeimpien stressiä aiheuttavien ja palautumista häiritsevien asioiden selvittämiseen!  

Kilpirauhanen ja lihaksisto

Hyvä perusopas sinulle, joka haluat ymmärtää kilpirauhashormonitoiminnan perusteet kansankielelle käännettynä. Opit myös kilpirauhashormonien yhteyden lihasongelmiin, lihasoireiden hoitamisesta ravintolisien avulla sekä lääkkeiden (statiinit, happosalpaajat, beta-salpaajat, nesteenpoistolääkkeet) vaikutuksesta lihasoireisiin.

Oppaan hinta on vain 10 €!

Suoliston mikrobit

Opi ymmärtämään ruoansulatuskanavan perustoiminnot, sekä yleisimpien suolisto-ongelmien, kuten mikrobien epätasapainon,  syyt ja seuraukset. 

Oppaassa kerron myös kuinka nämä yleiset suolistosairaudet todetaan ja kuinka niitä hoidetaan. 

Oppaan hinta on vain 10 €!

Ruuansulatuksen arviointi ja tukeminen

 Kehon toimintojen heikkeneminen voi olla seurausta pitkään jatkuneesta ravintoaineiden puutteesta, joka usein johtuu huonosta ruansulatuksesta. 

Oppaasta saat neuvoja ruuansulatuksen tukemiseksi, sekä vinkkejä ravintoaineiden käyttöön ja imeytymisen tehostamiseen.

Oppaan hinta on vain 10 €!

Ruoka-ainereagointi

Keliakia on yksi yleisistä immunologisista ruoka-ainereaktioista, josta monet kärsivät.  Oppaassa perehdytään mm. keliakian ja gluteeniherkkyyden eroavaisuuksiin, laktoosi-intoleranssiin, kaseiiniherkkyyteen sekä niiden tutkimiseen ja hoitoon.

Oppaan loppuun olemme koonneet sinulle vinkkejä gluteenittomaan ja maidottomaan ruokavalioon, sekä herkullisia reseptejä.

Oppaan hinta on vain 10 €!

Helvetillinen stressi, osa 1

Ällistyttävä tietopaketti stressin moninaisista muodoista ja tavoista romuttaa terveytesi! 

Oppaassa käsitellään stressin vaikutusta mm. kilpirauhashormonitasapainoon, ruoansulatukseen, uneen, immuunipuolustukseen, sukuhormoneihin ja seksuaalisuuteen.

Oppaan hinta on 12,50 €.

Rautaista tietoa ferritiinistä

Opi hyvät perustiedot ferritiinistä ja siitä mihin rautaa oikeastaan tarvitaan, ja miten sen imeytymistä säädellään. Rauta voi olla myös haitallista terveydelle, ja oppaassa kerron sinulle milloin sen käytössä on syytä olla varovainen. 

Oppaassa kerron lisäksi, kuinka raudan määrää ja toimintaa mitataan ja matalaa ja korkeaa ferritiiniä hoidetaan.

Oppaan hinta on 12,50 €.

Haluaisitko saada oppaat vieläkin edullisemmin?

Tilaa 1-2 kertaa kuukaudessa julkaistava uutiskirjeemme!  

Kirjeissä saat tietoa palveluistamme ja monista muista hyvinvointiasi ja terveyttäsi tukevista asioista.

Uutena tilaajana saat 15 % alennuskoodin oppaisiimme! 

Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta. Voit koska tahansa peruuttaa tilauksesi kirjeen lopussa olevasta linkistä yhdellä klikkauksella. Emme luovuta tietojasi eteenpäin. 

Näin tilaat oppaita

Tärkeää tietoa oppaista:

Latauslinkki toimii kolme kertaa, jonka jälkeen se vanhenee. Avaa linkki laitteella, jolla saat tallennettua oppaan myöhempää käyttöä varten.

Oppaiden ja sen sisällön kopioiminen, julkaiseminen, jakaminen ja uudelleenlähettäminen on ehdottomasti kielletty.

Kaikessa julkaisemassamme materiaalissa esitetyt laboratoriotutkimusten viite- ja tavoitetasot koskevat Puhti -laboratorion käytössä olevia analyysimenetelmiä ja viiterajoja, eivätkä välttämättä ole sovellettavissa muiden laboratorioiden käyttämiin analyysimenetelmiin ja viiterajoihin.