Lupaus Health

Lupaus Health on ammattilaisten organisaatio, joka toimii nykyisen terveydenhoitojärjestelmän rinnalla. Sen tärkein tehtävä on etsiä ja korjata sairauksien lähtökohtaiset syyt ja auttaa myös toiminnallisista oireista kärsiviä. Apumme ei edellytä diagnoosia. Jokaista mukaan lähtenyttä autetaan!

 

 

Sokrateen sanoin: 

”Muutoksen salaisuus on keskittää kaikki energiani vanhan vastustamisen sijasta uuden rakentamiseen.”

Lupaus Health opastaa, kouluttaa ja etsii avuksesi tarvittavat terveydenhoidon ammattilaiset

Rakennamme koko Suomen kattavaa terveydenhoidon ammattilaisten verkostoa. Verkostomme kasvaakin nopeasti. Kaipaat sitten lääkäriä, ravitsemuksen tai liikunnan ammattilaista, fysioterapeuttia, napra- tai osteopaattia, jäsenkorjaajaa tai vyöhyketerapeuttia, lääkehoidon tailuontaislääkinnän osaajaa, rakennusterveysasiantuntijaa, psykologia, elämäntapavalmentajaa tai jotain muuta terveyden ja hyvinvointialan ammattilaista, verkostostamme tulet sellaisen löytämään!

Lupauksen perustajana toimin verkostomme kouluttajana ja mentorina. Tehtäväni on huolehtia siitä, että asiakkaat ja verkostomme ammattilaiset puhuvat samaa kieltä. Kenet tahansa verkostostamme yhteistyökumppaneiksesi valitsetkaan, tulet kuulluksi ja ymmärretyksi, ja saat korkealaatuisia neuvoja terveytesi ja toimintakykysi tueksi.

Toimintafilosofiamme

Terveys, toimintakyky ja elämänlaatu ovat kokonaisuus, joka muodostuu monesta eri osa-alueesta. Lupauksessa kutsumme näitä osa-alueita moduuleiksi. Moduuleita on kymmeniä ja löydät ne pian internet-sivuiltamme. Esimerkkejä moduuleista ovat muun muassa ruoansulatuksen toiminta, kilpirauhashormonien tasapaino, nivelten toimintakyky, kolesteroli- ja rasva-aineenvaihdunta ja oikea hengitys- ja kävelytekniikka. Huomioimme kaiken tarpeellisen, jotta terveytesi, toimintakykysi ja elämänlaatusi olisivat paremmat kuin koskaan aikaisemmin.

Tehtäväni Lupauksessa on kouluttaa verkostomme ammattilaiset arvioimaan ja hoitamaan terveyttäsi ja toimintakykyäsi osa-alue kerrallaan – eli moduuli moduulilta – kokonaisuutta unohtamatta. Verkostomme ammattilaiset toimivat toimintafilosofiamme mukaisesti ja toisiaan tukien korjatessaan ongelmat moduuleissa, joiden tasapainottamisessa tarvitset apuamme. Ensimmäistä kertaa saat käyttöösi hoitotiimin, joka huomioi hyvinvoinnin kokonaisuuden ja yksilölliset tarpeesi!

 

Ville Pöntynen

Lupaus Health’n yrittäjä ja toimitusjohtaja, yleislääkäri