Kysymyksiä ja vastauksia

POLKU/ TUTUSTUMINEN POLKU-VALMENNUKSEEN/ KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Tästä osiosta löydyt tavallisimpia kysymyksiä vastauksineen Polku-jäsenyyteen liittyen.

Tässä osiossa voit myös kysyä Polku-jäsenyydestä jättämällä kommentin osion lopusta löytyvään kommenttikenttään.

Miten pääsen laboratoriotutkimuksiin ilman lääkärin lähetettä?

Useimmat yksityiset laboratoriot tarjoavat laboratoriotutkimuksia itsemaksaville asiakkaille myös ilman lääkärin lähetettä.

Suomalainen Nordic Genex tarjoaa (kesän 2024 aikana) kotona tehtävä kuivaverianalyyseja. Valikoimasta löytyy useimmat tavallisimmat laboratoriotutkimukset. Tämä on erinomainen vaihtoehto varsinkin silloin, kun kotipaikkakunnallasi ei ole yksityisiä laboratorioita. Nordic Genexin kuivaverianalyysien valinta on erityisen hyödyllistä, mikäli olet tehnyt Nordic Genexin geenitestin. Silloin verikoe- ja geenitestituloksiasi verrataan automaattisesti keskenään.

Minulla on jo kuukausimaksullinen Polku-jäsenyys. Miten tauotan tai aktivoin sen uudestaan?

Kuukausimaksullisen Polku-jäsenyyden kestotilauksen hallinta on helppoa. Voit tauottaa jäsenyytesi ja aktivoidan sen uudestaan  https://lupaushealth.fi/oma_tili/kestotilaukset/.

Polun-jäsenyys maksetaan vähintään kuukaudeksi kerrallaan. Vaikka tauottaisit jäsenyyteesi/kestotilauksesi kesken maksaamaasi jaksoa, säilyy käyttöoikeutesi materiaaleihin koko kuukauden ajan.

Mikäli olet valinnut määräaikaisen Polku-jäsenyyden, päättyy jäsenyytesi automaattisesti määräajan jälkeen. Voit sen jälkeen uusia jäsenyytesi määräaikaisena tai kuukausimaksullisena kestotilauksena. Määräaikaista jäsenyyttä ei voi tauottaa.

Miten pääsen aloittamaan terveyteni kohentamisen Polun avulla?

Nyt kun olet vakuttunut siitä, että Polku on oikea valinta myös sinun terveysongelmiesi ratkaisemiseksi, on aika liittyä mukaan!

  1. Siirry osoitteeseen https://lupaushealth.fi/polku-by-laakari-ville-pontynen/ (linkki avautuu uuteen välilehteen)
  2. Valitse toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus tai määräaikainen jäsenyys
  3. Luo käyttäjätunnus ja valitse itsellesi salasana saamiesi ohjeiden mukaisesti
  4. Maksa jäsenyytesi
  5. Kirjaudu sisään Polku-verkkovalmennukseen aloittaaksesi matkan kohti terveydellisiä tavoitteitasi!

Siinä kaikki!

Olet nyt päässyt tutustumiskierroksen loppuun.

Jatkamalla ”Seuraava osio” -painikkeen klikkailua pääset seuraavaksi tutustumaan Polku-verkkovalmennuksen yleisiin asioihin, kuten tulevien materiaalien aiheisiin, valmennusalustan päivityksiin sekä jäsenyyden rahanarvoisiin etuihin (edellyttää maksullista Polku-jäsenyyttä).

Vastaa