OLETKO MIETTINYT KUINKA MUKAVAA OLISI, KUN JOKU KERTOISI SINULLE MISTÄ EPÄMÄÄRÄISET OIREESI OIKEIN JOHTUVAT, JA MITÄ SINUN TULEE TEHDÄ PÄÄSTÄKSESI NIISTÄ LOPULLISESTI EROON?

Ville Pöntynen

Tunnistatko itsesi näistä:

TOIVEiSiiSI ON NYT VASTATTU!

OPPAANA MATKALLASI
KOHTI HYVÄÄ JA ENERGISTÄ OLOA
LÄÄKÄRI VILLE PÖNTYNEN

Väitän, että oireittesi taustalla on useampi kuin yksi aiheuttaja, ja siksi vain yhden asian kuntoon laittaminen ei tule palauttamaan terveyttäsi ennalleen.

Optimaalinen hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, ja nyt on aika laittaa asiat yksi kerrallaan kuntoon!

“Isäntä paras mahdollinen eli selkeäsanaisen, looginen, vastasi kaikkiin kysymyksiimme, helposti lähestyttävä (fyysisestä) etäisyydestä huolimatta.”

-Pirjo-

“Hienosti meni, ei ole parannettavaa, olit monta sellaista asiaa ottanut huomioon, mitä ei monikaan webinaarin pitäjä hoksaa.”

-Sirpa-

“Sinun tapasi lähestyä asiaa on niin kokonaisvaltainen alusta loppuun, selkeä järjestys ja vinkit mitä tehdään.“

-Sari-

Webinaarit ovat 90 minuutin mittaisia verkkokoulutuksia, joihin voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa! 

Osallistuaksesi tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sekä toimivan nettiyhteyden. 

Kun webinaarit on pidetty, pääset katselemaan ne niistä tehdyiltä videotallenteilta.

Kun valitset 3 tai 5 kappaleen paketin, saat ne vielä edullisempaan pakettihintaan!  

Säästä rahaa ostamalla useampia kerralla!

VIIDEN webinaarin PAKETTI

85 €

Käytä koodia KIMPPA55

KOLMEN webinaarin PAKETTI

55 €

Käytä koodia KIMPPA33

Yhden webinaarin hinta

19,90 €

uusimme Toiveestanne viisi keväällä pidettyä webinaaria uudelleen syksyllä 2021!

Sama huikea määrä tietoa innostavasti, käytännönläheisesti ja selkokielellä esitettynä nyt katseltavissa videotallenteilta, niin monta kertaa kuin ikinä haluat! . 

Webinaari #2:
tappava
hiljainen tulehdus

Monet ihmiset kärsivät hiljaisesta tulehduksesta, tietämättä siitä itse. Hiljainen tulehdus ei tunnu missään, mutta altistaa useille vakaville sairauksille. 

Tämän webinaarin jälkeen tiedät, kuinka hiljainen tulehdus todetaan, miksi se on niin haitallista ja mitä voit tehdä sen sammuttamiseksi. 

webinaari #3:
Maksa-arvot kuriin kotikonstein

Oletko huolissasi maksa-arvoistasi tai  rasvamaksasta? Maksa vaikuttaa hyvinvointiisi monipuolisesti muun muassa kilpirauhashormonien välityksellä.   

Webinaarissa kerron miten voit tukea maksasi toimintaa helposti ja turvallisesti. Kerron myös miten hoidat rasvamaksaasi laittamalla maksasi “laihdutuskuurille”.   

webinaari #4:
mitä tehdä, kun T
4-hormoni ei toimi

Kärsitkö kilpirauhasen vajaatoiminnan oireista, mutta  kilpirauhasarvosi ovat kunnossa? Kyse voi olla T4-hormonin muunto-ongelmasta!  

Webinaarissa kerron milloin epäillä muunto-ongelmaa, ja kuinka muunto-ongelmaa voi helpottaa luontaisesti. Kerron myös mitkä kilpirauhaslääkkeet toimivat muunto-ongelman yhteydessä.  

Webinaari #5:
Kolme kotikonstia turvotukseen

Onko suolesi ärtynyt? Turvottaako? Joudutko välttelemään sokereita, kuten FODMAP-hiilihydraatteja? Kärsitkö toistuvista hiivainfektioista? 

Webinaarissa kerron kuinka yksinkertaisin konstein voimme päätyä oikeaan diagnoosiin ja hoitoon, eli saada vatsaoireesi rauhoittumaan. 

Webinaari #7:
Eroon vatsaoireista ruoansulatusta tukemalla

Vatsaoireet voivat kertoa heikentyneestä ruoansulatuksesta ja ravintoainepuutoksista, joista voi seurata monia muita terveysongelmia ja oireita. 

Webinaarissa neuvon  kuinka voit rauhoittaa vatsaasi ja parantaa ravintoaineiden imeytymistä. Vatsan voidessa paremmin, olosi tulee olemaan kaiken kaikkiaan parempi. 

Pikaohje Videotallenteiden tilaamiseen