Lupaus Health'n pajat ovat tehokkaita ja käytännönläheisiä pienryhmävalmennuksia, joita järjestetään eri aiheista eri puolilla Suomea.

KORONAEPIDEMIAN VUOKSI PAJAT JÄRJESTETÄÄN ILMOITETTUNA AJANKOHTANA WEBINAARINA KÄYTTÄEN ZOOM-SOVELLUSTA. TAPAAMME ILMOITTAUTUNEIDEN KANSSA EPIDEMIAN JÄLKEEN. TAPAAMISEN AIKATAULU ILMOITETAAN MYÖHEMMIN.

Pajoissa autan Sinua etsimään ja korjaamaan oireidesi lähtökohtaiset syyt, parantamaan elämänlaatuasi ja tuntemaan itsesi terveeksi ja elinvoimaiseksi.

Pajan aikana laadit kanssani Hyvinvointisuunnitelman, joka sisältää mm. henkilökohtaiset suositukset Sinulle tarpeellisista laboratoriotutkimuksista ja ravintolisistä, räätälöityjä ohjeita hyvinvointisi lisäämiseksi sekä ohjeita ja kontakteja sujuvan ja laadukkaan hoidon takaamiseksi.  

Paja on edullisempi kuin henkilökohtainen vastaanotto, ja kuitenkin aikaa ongelmien ratkaisemiseksi on huomattavasti enemmän kuin yhdelläkään vastaanotolla tai yleisöluennolla!

Nähdään pajoissa! 

Ville Pöntynen, yleislääkäri

Valitse tästä Sinua kiinnostava paja!

Kilpirauhaspaja

Kilpirauhaspaja on intensiivinen ja tehokas pienryhmävalmennus, jossa käsitellään kilpirauhassairauksien syitä, oireita ja hoitoa. Pajassa käsitellään myös T3-lääkitykseen liittyvä diagnostiikka, hoidon toteutus, tukihoidot ja lääkityksen purkaminen.

Vatsapaja

Vatsapaja on intensiivinen ja tehokas pienryhmävalmennus, jossa käsitellään vatsaoireiden syitä ja hoitoa. Pajassa käsitellään ruoka-ainereagoinnin ja ruoansulatuksen toiminnan tutkimista ja korjaamista sekä suoliston mikrobiongelmia ja niiden hoitoa.

Stressipaja

Stressipaja on intensiivinen ja tehokas pienryhmävalmennus, jossa käsitellään stressiin liittyviä terveysongelmia ja niiden hoitoa. Pajassa perehdytään kaikkiin stressireaktion aiheuttajiin, joita ovat psyykkisten tekijöiden lisäksi monet muut mitattavissa ja hoidettavissa olevat tekijät. Stressipajassa opit ymmärtämään omien oireittesi syitä ja hoitamaan niitä.

Tilaa Lupaus Health'n uutiskirje!

1-2 kertaa kuukaudessa julkaistavissa uutiskirjeissä saat tietoa Lupaus Health'n hyvinvointipalveluista, webinaareista, luennoista, oppaista, podcasteista, videoista ja monesta muusta hyvinvointiasi ja terveyttäsi tukevista asioista. Uutena tilaajana saat 15 % alennuksen verkkokaupassamme myytäviin oppaisiin ja videotallenteisiin!

Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta. Voit koska tahansa peruuttaa tilauksesi kirjeen lopussa olevasta linkistä yhdellä klikkauksella. Emme luovuta tietojasi eteenpäin. Tutustu rekisteriselosteeseen tästä linkistä.