Sykevälivaihtelumittaus

Sykevälivaihtelumittauksessa tarkastelemme autonomisen hermoston toimintaa. Mittauksen avulla on mahdollista löytää elimistöä kuormittavia fyysisiä ja henkisiä stressitekijöitä, kuten esimerkiksi fyysinen harjoittelu, työergonomia, parisuhde jne.  Vastaavasti sillä voidaan saada  tietoa myös sopivista rentoutumismuodoista ja yöunen laadusta.

Selvitämme parhaillaan mittauksen käyttöä myös sisäilman ja ruoka-ainereagoinnin aiheuttamien stressireaktioiden mittaamisessa.

 

Ensimmäisellä mittauskerralla suosittelemme kahden tai kolmen vuorokauden mittausta. Tällä varmistamme mahdollisimman todellisen mittaustuloksen.

Ensimmäisen mittausvuorokauden hinta 90e/vrk
lisävuorokaudet 65e/vrk
Tarvittaessa mittauksen hintaan lisätään postituslisä 20e/mittaus

Lisätietoja sykevälivaihtelumittauksesta ja tilaukset

Fysioterapeutti
SUVI PITKÄNEN
ilollakuopio (a) gmail.com

Sinin kokemus sykevälivaihtelumittauksesta

“Kiinnostuin sykevälivaihtelumittauksesta, koska halusin tietää kuinka hyvin elimistöni palautuu työni kuormituksesta sekä liikunnallisista harrastuksistani. Palautumiseni oli hyvää päivisin, jopa työpäivien aikaan. Metsälenkeillä palauduin myös tehokkaasti. Agilityn harrastaminen oli minulle myös selvästi mieleistä. Näiden lisäksi mittauksessa näkyi levoton yöuneni, jota olin itse jo aikaisemmin epäillyt.

Mittauksen jälkeen sain kattavan analyysin ja fysioterapeutilta neuvoja asioiden korjaamiseksi. Ehdotusten perusteella olen korjannut uniergonomiaani ja lisäksi olen pyrkinyt rauhoittamaan illat itselleni ja perheelleni. Metsälenkkejä teen jatkossakin.

Vaikka tiesin mittauksen monipuolisuudesta, en aluksi ymmärtänyt kuinka paljon informaatiota omasta jaksamisesta ja elämästä sillä voi saada. Mittaus auttoi minua ymmärtämään itseäni paremmin ja suunnittelemaan omaa jaksamistani.”
Sini, 30