Sykevälivaihtelumittaus antaa Sinulle tietoa kehosi kokemista stressireaktioista ja palautumisesta. Mittauksella saadaan tarkkaa tietoa yöunen laadusta. Selvitämme parhaillaan myös yhteyttä sisäilmaongelmien ja ruoka-aineiden reagointiin.

Mittaus sopii Sinulle, joka

  • koet haasteita arjessa jaksamisessa, eikä terveydenhuollossa ole löytynyt mitään oireita selittävää
  • stressaat herkästi ja mietit miten stressi vaikuttaa elimistösi hyvinvointiin
  • olet väsynyt heti aamulla herätessäsi, vaikka ajattelet nukkuneesi yösi hyvin
  • kärsit nukkumisvaikeuksista
  • olet kiinnostunut elimistösi yleisestä hyvinvoinnista   

“Kiinnostuin sykevälivaihtelumittauksesta, koska halusin tietää kuinka hyvin elimistöni palautuu työni kuormituksesta sekä liikunnallisista harrastuksistani. Palautumiseni oli hyvää päivisin, jopa työpäivien aikaan. Metsälenkeillä palauduin myös tehokkaasti. Agilityn harrastaminen oli minulle myös selvästi mieleistä. Näiden lisäksi mittauksessa näkyi levoton yöuneni, jota olin itse jo aikaisemmin epäillyt.

Vaikka tiesin mittauksen monipuolisuudesta, en aluksi ymmärtänyt kuinka paljon informaatiota omasta jaksamisesta ja elämästä sillä voi saada. Mittaus auttoi minua ymmärtämään itseäni paremmin ja suunnittelemaan omaa jaksamistani.”    Sini, 30

Mittaus voidaan toteuttaa missäpäin Suomea tahansa. Mittari lähetetään asiakkaalle postitse ja mittauksen pystyy suorittamaan kotona. 

1.mittausvuorokausi 90e
lisävuorokaudet 65e/vrk

Ensimmäiseksi mittaukseksi suosittelemme 2-3 vuorokauden mittausta luotettavien mittaustietojen varmistamiseksi. Yhden vuorokauden mittaukset sopivat nk. kontrollimittauksiksi. 

Mikäli mittari postitetaan, lisätään mittauksen hintaan postituslisä 20e/mittaus.

LISÄTIETOJA JA TILAUKSET:

ilollakuopio@gmail.com
Suvi Pitkänen