Missio, visio ja arvot

Missiomme on tarjota maailman parasta terveydenhoitoa kaikille suomalaisille. Tieto on valtaa, ja jaamme mielellämme sitä asiakkaillemme ja ammattilaisillemme! Koulutamme maailman parhaat terveydenhoidon ammattilaiset ja rakennamme verkoston, jossa lääkärit yhdessä muiden terveydenhoidon ammattilasten kanssa pääsevät toteuttamaan ammattitaitoaan luovasti ja innostavasti. Tämä siksi, että potilaat löytäisivät avun läheltä nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Visiomme on olla muutoksen käynnistäjä ja innostaja terveydenhuollon kehittymisessä kohti yksilöllisempää, turvallisempaa ja vaikuttavampaa lääketiedettä.

Arvojamme ovat laatu, huolellisuus, luotettavuus, rohkeus ja ilo, eikä niistä tingitä missään olosuhteissa.

Laatu – Laadukkaan terveydenhoidon edellytyksenä on osaava ja koulutettu henkilökunta ja kehitämme verkostomme ammatillista osaamistamme koko ajan.

Huolellisuus – Huolellinen asiakkaan taustoihin perehtyminen, kattava terveydentilan kartoitus ja monipuolisen hoitosuunnitelman laadinta ovat verkostomme tavaramerkki, jota asiakkaamme arvostavat.

Luotettavuus – Parantava hoitosuhde perustuu luottamukseen. Luottamus ammattitaitoon on vain yksi osa kokonaisuutta. Meillä asiakas voi luottaa sovittuihin aikatauluihin ja hintoihin, sekä rehellisyyteen ja aitoon välittämiseen kaikkien verkostomme jäsenten kohdalla.

Rohkeus – Rohkeus on luottamusta itseensä ja halua tehdä asiat paremmin, muutosvastarinnasta huolimatta. Se on luottamista sydämensä ääneen ja pelottomuutta epävarman edessä. Iloksemme rohkeita ammattilaisia verkostoomme löytyy koko ajan lisää.

Ilo – Kohtaamme työssämme usein surua ja joskus se voi jopa estää parantumisen. Meidän tehtävämme on löytää elämästä ilonaiheita ja palauttaa ilo elämään. Parhaiten tämä onnistuu, kun olemme itse onnellisia ja iloisia. Huolehdimme myös verkostomme ammattilaisten hyvinvoinnista.

Nämä arvomme näkyvät ja korostuvat kaikessa siinä, mitä teemme!