Sparriryhmässä autan sinua löytämään ratkaisut omiin terveysongelmiisi nopeasti, helposti ja edullisesti

Usein pitkään kestäneiden terveysongelmien taustalla on monimutkainen vyyhti useita pienempiä terveysongelmia. Yksittäiset hoitotoimenpiteet esim. lääkkeillä tai ravintolisillä eivät siksi korjaa kaikkia oireitasi. Pahimmassa tapauksessa niistä ei ole mitään hyötyä tai ne aiheuttavat haittavaikutuksia.

OPPAANA MATKALLASI
KOHTI HYVÄÄ JA ENERGISTÄ OLOA
LÄÄKÄRI VILLE PÖNTYNEN

Suurin haaste on USEIN selvittää, mitkä ongelmat aiheuttavat juuri sinun oireesi ja romuttavat toimintakykysi ja elämänlaatusi

Voitko huonosti vain yhden ison terveysongelman vuoksi, vai nakertaako terveyttäsi lukuisat pienet ongelmat? 

Olen auttanut urallani lukuisia todella heikkokuntoisia potilaita, jotka eivät saa diagnoosia, koska he eivät ole ”riittävän” sairaita. Ilman diagnoosia jää helposti ilman apua. Jos sinä olet samassa tilanteessa, eli voit huonosti, mutta kukaan ei tiedä miksi, ratkaisu löytyy Sparriryhmästä! Yhdessä etsimme pienimmätkin terveyttäsi, toimintakykyäsi ja elämänlaatuasi uhkaavat terveysongelmat, ja otamme ne hallintaan.

Haasteena on myös ymmärtää eri terveysongelmien välisiä yhteyksiä. Ilman ymmärrystä näistä syy-seuraus-suhteista ei voida valita tehokkainta ongelmien juurisyihin vaikuttavaa hoitoa

Tulisiko esim. keskittyä vatsa- vai kilpirauhasongelmiin ensin? Saatat myös miettiä, miksei raudanpuutosoireesi korjaantuneet rautainfuusiolla, vaikka ferritiinisi pomppasikin uuteen ennätykseen. Tai miksi yksi laboratorioarvosi kertoo terveysongelmista (esim. maksa-arvo Alat), mutta toinen arvo (esim. maksa-arvo GT) kertoo ihan muuta (tai päinvastoin)? Kenties olet ehkä huomannut, että kehosi reagoi asioihin eri tavalla kuin oletetaan, mutta et ymmärrä miksi.

Nämä ovat esimerkkejä niistä asioista, joihin Sparriryhmässä saat vastauksen. Sparraajanasi annan siitä lupaukseni.

Sparriryhmä on pienryhmä, jossa saat neuvoja ja apua itseäsi koskeviin terveysongelmiin

Sparriryhmässä terveytesi tasapainotetaan kokonaisvaltaisesti, terveyden osa-alue kerrallaan, sinulle sopivassa tahdissa ja järjestyksessä. Konsepti on ainutlaatuinen ja nyt sinäkin voit saada yksilöllisiä ohjeita edullisesti ryhmävalmennuksen hinnalla.

Ilmoittaudu mukaan heti! Paikkoja on rajoitettu määrä. Näin varmistetaan, että minulla on riittävästi aikaa perehtyä sinun ja muiden ryhmäläisten terveysongelmiin ja niiden kuntoon laittamiseen.  

Sparriryhmässä...

Mitä kaikkea jäsenyytesi Sparriryhmässä sisältää:

*Sparriryhmän jäsenenä saat lisäksi käyttöoikeudet seuraaviin palveluihin: 

Rautaista tietoa korkeasta ferritiinistä -verkkovalmennus, Tasapainoa kilpirirauhaselle -verkkovalmennuksen kilpirauhasongelmia käsittelevät tekstiosuudet (yli 40 sivua) sekä Laboratoriokäsikirja, josta löydät tietoa eri laboratoriotutkimuksista ja niiden tulkinnasta.

Miksi Hyvinvointikartta?

Terveyteen liittyvää tietoa löytyy rajaton määrä, ja kaiken sen oppiminen, ymmärtäminen ja omaksuminen vie valtavasti aikaa ja energiaa. Sparriryhmässä työnjako on selvä: minä teen työn puolestasi ja opettelen kaiken mahdollisen terveyteen liittyvistä asioista, voidakseni opettaa olennaiset asiat käytännönläheisellä ja helposti ymmärrettävällä tavalla sinulle. Sinun tarvitsee siis vain oppia ja sisäistää asiat, jotka ovat tärkeitä juuri sinun terveydellesi, hyvinvoinnillesi ja toimintakyvyllesi

Oman, henkilökohtaisen Hyvinvointikartan tehtävänä on auttaa sinua keskittymään juuri niihin asioihin, joita pidän sinun terveytesi, hyvinvointisi ja toimintakykysi kannalta tärkeinä. Kartasta näet yhdellä silmäyksellä mitkä terveyden osa-alueet kaipaavat lisätutkimuksia tai kuntoon laittamista. Keskityt vain omassa Hyvinvointikartassasi punaisella merkittyihin osioihin, niin saavutat terveydelliset tavoitteesi nopeammin ja vähemmällä vaivalla!

Hyvinvointikarttasi sisältö päivittyy sitä mukaa, kun edistyt opinnoissasi ja saat terveyteesi liittyviä asioita selvitetettyä esim. verikokein, ja korjattua todetut ongelmat. Tämän vuoksi olen varautunut päivittämään Hyvinvointikarttasi vähintään kolme kuukauden välein – ja tarvittaessa useamminkin. Sparriryhmässä voit edetä täysin itsellesi sopivaa tahtia.

Voit liittyä Sparriryhmään kahdella tavalla:

Sparriryhmä + hoitosuhde

* kilpirauhassairauksia lukuunottamatta

Hinta 299 € / kk

Sparriryhmä ilman hoitosuhdetta

Hinta 119 € / kk

Ilmoittaudu sähköpostilla info (at) lupaushealth.fi

Kerro sähköpostiviestissäsi lyhyesti millaisiin terveysongelmiin haet apua, ja missä niitä on jo aiemmin yritetty ratkaista. 

Kerrothan myös kummasta vaihtoehdosta olet kiinnostunut: Sparriryhmä + hoitosuhde vai pelkkä Sparriryhmä.

Haluaisitko tutustua valmennusalustaan ennen sparriryhmään liittymistä?

Pelkän Valmennusalustan käyttö sisältää:

Pelkän Valmennusalustan käyttö ei sisällä:

Huom! Valmennusalusta ei ole vielä valmis, vaan se täydentyy ja päivittyy jatkuvasti. Jos huomaat jonkun terveyttäsi koskevan tiedon puuttuvan alustalta, voit siitä huolimatta jättää siihen liittyvän kysymyksen tai kommentin. Vastaan sinulle ja täydennän usein samalla alustan sisältöä.

Valmennusalustan käyttö ilman sparriryhmään liittymistä 29,90 € / kk

Mitä voimme saavutaa yhdessä

Tämä voi olla paras sijoitus, jonka olet koskaan tehnyt.

Mikä on sinun terveytesi hinta?

Oletko jo mukana Lupauksen Sparriryhmässä? Hallinnoi tilauksiasi omalla tililläsi täällä!