Usein pitkään kestäneiden terveysongelmien taustalla on monimutkainen vyyhti useita pienempiä terveysongelmia. Yksittäiset hoitotoimenpiteet esim. lääkkeillä tai ravintolisillä eivät siksi korjaa kaikkia oireita. Pahimmassa tapauksessa niistä ei ole mitään hyötyä tai ne aiheuttavat haittavaikutuksia.

lupauksen Sparriryhmän avulla löydämme ratkaisut terveysongelmiisi yksityisyyttäsi kunnioittaen

”On jännä, miten ihminen on valmis säästämään jopa hyvinvoinnistaan, kun ajattelee, ettei ole varmaa, saako vastauksia terveyspulmiinsa. Silloin ei kokeile mitään uutta, vaan takertuu vanhaan, vaikkei se johda mihinkään, eikä muutosta tule. Minä otin ns. "riskin", it payed off ja sain työkyvyn, ja nyt voin tehdä lisää myönteisiä asioita hyvinvointini eteen.”
-Capu
Sparriryhmän jäsen
Ville Pöntynen

OPPAANA MATKALLASI
KOHTI HYVÄÄ JA ENERGISTÄ OLOA
LÄÄKÄRI VILLE PÖNTYNEN

Suurin haaste on USEIN selvittää, mitkä ongelmat aiheuttavat juuri sinun oireesi ja romuttavat toimintakykysi ja elämänlaatusi

Voitko huonosti vain yhden ison terveysongelman vuoksi, vai nakertaako terveyttäsi lukuisat pienet ongelmat? 

Olen auttanut urallani lukuisia todella heikkokuntoisia potilaita, jotka eivät saa diagnoosia, koska he eivät ole ”riittävän” sairaita. Ilman diagnoosia jää helposti ilman apua. Jos sinä olet samassa tilanteessa, eli voit huonosti, mutta kukaan ei tiedä miksi, ratkaisu löytyy Sparriryhmästä! Kanssani löydät pienimmätkin terveyttäsi, toimintakykyäsi ja elämänlaatuasi uhkaavat terveysongelmat, ja otamme ne yhdessä hallintaan.

usein Haasteena on ymmärtää eri terveysongelmien välisiä yhteyksiä. Ilman ymmärrystä näistä syy-seuraus-suhteista ei voida valita tehokkainta juurisyihin vaikuttavaa hoitoa

Tulisiko sinun keskittyä vatsasi kuntoon laittamiseen vai hormonaalisiin ongelmiin ensin? Saatat myös miettiä, miksei raudanpuutosoireesi korjaantuneet rautainfuusiolla, vaikka ferritiinisi pomppasikin uuteen ennätykseen. Kenties olet huomannut, että kehosi reagoi asioihin eri tavalla kuin oletetaan, mutta et ymmärrä miksi.

Nämä ovat esimerkkejä niistä asioista, joihin Sparriryhmän avulla saat vastauksen. Sparraajanasi annan siitä lupaukseni.

Oletko jo käynyt lukuisilla spesialisteilla ja kokeillut kaikkea mahdollista? Epäiletko, ettei kukaan pysty auttamaan sinua?

Oletko miettinyt, josko vika onkin järjestelmässä? Kroonistuneet ja monisyiset terveysongelmat eivät ratkea yhden tai kahden vastaanottokäynnin aikana. Tiedän sen kokemuksesta. Perinteinen lääkärin vastaanottomalli ei sovellu tällaisten ongelmien selvittelyyn. Siksi olen kehittänyt paremman tavan auttaa sinua.

Sparriryhmän jäsenten terveysongelmia ratkaistaan järjestelmällisesti askel askeleelta säännöllisten kontrollien ja innovatiivisten digitaalisten työkalujen avulla yksityisyyttäsi kunnioittaen.

Oletko väsynyt kursseihin ja koulutuksiin, joista ei löydy ratkaisua ongelmiisi? Kaipaatko yksinkertaisia hoito-ohjeita, joita noudattaa?

Sparriryhmän jäsenenä käytössäsi on valtava määrä tietoa, josta voit halutessasi jättää suurimman osan opiskelematta; minä olen sparraajasi ja kerron, mihin sinun kannattaa keskittyä. Voimavarasi ja aikasi kohdennetaan oikeisiin asioihin ja se näkyy tuloksissa. Annan sinulle selkeitä, helposti toteutettavia, konkreettisia ohjeita, joita noudattamalla pääset askel askeleelta kohti tavoitteitasi.

Kun kaipaat syvällisempää tietoa terveyteesi liittyvistä asioista, löydät sitä Sparriryhmän valmennusalustalta, joka on käytettävissäsi 24/7. Sinulle laatimani henkilökohtaiset hoito-ohjeet sisältävät linkkejä valmennusalustan eri osioihin, joten löydät sinua koskettavaa tietoa helposti ja nopeasti.

Tiedätkö paljonko oman alansa huippulääkärin vastaanotto maksaa? Saatko samaan hintaan jututtaa häntä joka viikko?

Voin olla kaipaamasi huippulääkäri. Minua saat jututtaa webinaareissamme joka viikko ja sen lisäksi varmistan kuukausittain, että etenemme kohti sinun asettamia terveydellisiä tavoitteita henkilökohtaisen arvion avulla. Riippumatta ongelmiesi laajuudesta ja haastavuudesta, ratkon niitä lannistumatta ja työaikaani säästelemättä. Sen lisäksi tiedät etukäteen, kuinka paljon apuni maksaa.

Ennalta sovitut tiheähköt kontrollit pitävät asiat tuoreina meidän molempien mielessä ja saavat varmasti liikettä niveliisi; sinun on noudattava hoito-ohjeitani heti, jolloin myös tuloksia saadaan nopeasti. Meillä kummallakaan ei ole aikaa vehtailuun ja lorvimiseen.

Haluatko pitää omat asiasi ominasi? Haluatko skipata ryhmäsessiot?

Sopii erinomaisesti! Nimestään huolimatta Sparriryhmä voi olla vain meidän kahden välistä yhteistyötä. Sparriryhmän webinaarit ovat vapaaehtoisia. Webinaareihin voi myös osallistua anonyymisti nimimerkillä. Keskusteluun ei tarvitse osallistua, jos ei itse halua tai voit osallistut keskusteluun chattaamalla. Webbikameraa tai mikrofonia ei tarvitse käyttää. En milloinkaan paljasta sinun henkilökohtaisia asioita muille ryhmäläisille. 

Webinaareissa opiskellaan terveyteen liittyviä asioita ja opimme (myös minä) joka viikko uutta. Webinaarien aluksi kehitämme yhdessä ryhmän toimintaa. Meillä on kasassa lämminhenkinen huippuporukka, joka tukee toisiaan kohti jokaiselle yhteistä tavoitetta: parempaa terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia!

Uskon, että sinä sovit täydellisesti porukkaamme! Tervetuloa mukaan!

Sparriryhmä on myös pienryhmä, jossa saat neuvoja ja apua itseäsi koskeviin terveysongelmiin yksityisyyttäsi kunnioittaen

Sparriryhmässä terveytesi tasapainotetaan kokonaisvaltaisesti, terveyden osa-alue kerrallaan, sinulle sopivassa tahdissa ja järjestyksessä. Konsepti on ainutlaatuinen ja nyt sinäkin voit saada yksilöllisiä ohjeita edullisesti ryhmävalmennuksen hinnalla.

Ilmoittaudu mukaan heti! Sparriryhmä pyörii koko ajan ja voimme aloittaa yhteistyömme ilman odottelua!

Paikkoja on rajoitettu määrä. Näin varmistetaan, että minulla on riittävästi aikaa perehtyä sinun ja muiden ryhmäläisten terveysongelmiin ja niiden kuntoon laittamiseen.  

Sparriryhmässä...

“Villen potilaana ja Sparriryhmän jäsenenä oloni on kohentunut muutamassa kuukaudessa olennaisesti. Katastrofaalinen päänsärkytilanteeni on parantunut ratkaisevasti. Lisäksi sain ”bonuksena” parantuneen unen laadun ja määrän, mielialan kohentumisen, työtehon paranemisen ja fyysisen jaksamisen kohenemisen. Ilmeisesti hormonitoimintani normalisoitui myös, koska pystyin lopettamaan estrogeenilisän käytön. Jaksan hoitaa juoksevat asiat. En koe enää stressiä. Kohentuneen energisyyden ja jaksamisen vuoksi painonhallinta on helpompaa, koska jaksan taas liikkua. Lisäksi tuloni ovat nousseet olennaisesti, koska jaksan tehdä paljon pidempää työpäivää. En uskalla edes ajatella millaisessa tilanteessa olisin ilman Villeä ja Sparriryhmää."
Naisyrittäjä vm.-71
Sparriryhmän jäsen

Mitä kaikkea jäsenyytesi Sparriryhmässä sisältää:

*Sparriryhmän jäsenenä saat lisäksi käyttöoikeudet seuraaviin palveluihin: 

Rautaista tietoa korkeasta ferritiinistä -verkkovalmennus, Tasapainoa kilpirirauhaselle -verkkovalmennuksen kilpirauhasongelmia käsittelevät tekstiosuudet (yli 40 sivua), Luontaistuotteet -tietopankki, Geenisi-tietopankki, joka sisältää syvällistä tietoa eri geenivariaatioiden vaikutuksesta terveyteen sekä Laboratoriokäsikirja, josta löydät tietoa eri laboratoriotutkimuksista ja niiden tulkinnasta.

Miksi Hyvinvointikartta?

Terveyteen liittyvää tietoa löytyy rajaton määrä, ja kaiken sen oppiminen, ymmärtäminen ja omaksuminen vie valtavasti aikaa ja energiaa. Sparriryhmässä työnjako on selvä: minä opettelen kaiken mahdollisen terveyteen liittyvistä asioista, voidakseni opettaa olennaiset asiat käytännönläheisellä ja helposti ymmärrettävällä tavalla sinulle. 

Perehdyt vain niihin asioihin, jotka ovat tärkeitä juuri sinun terveydellesi, hyvinvoinnillesi ja toimintakyvyllesi. Se onnistuu näppärästi Hyvinvointikartan avulla.

Hyvinvointikartta:

 

Keskityt vain omassa Hyvinvointikartassasi punaisella merkitsemiini osioihin, niin saavutat terveydelliset tavoitteesi nopeammin ja vähemmällä vaivalla!

Hyvinvointikarttasi päivitetään säännöllisesti. Päivitysväli riippuu valitsemastasi Sparriryhmän jäsenyyden tasosta. Sparriryhmässä etenemme sinulle sopivaa tahtia.

Voit liittyä mukaan kolmella tavalla:

Taso 1:
omatoiminen opiskelu valmennusalustalla

29,90 € / kk

Taso 2:
Valmennusalusta + Sparriryhmä ilman hoitosuhdetta

129 € / KK

Taso 3:
VALMENNUSALUSTA + SPARRIRYHMÄ ja HOITOSUHDE

249 € / 3 vkoa

* kilpirauhassairauksia lukuunottamatta

Miten pääset mukaan

Voit aloittaa omatoimisen opiskelun valmennusalustalla tason 1 jäsenenä koska tahansa yllä olevasta painikkeesta.

Sparriryhmän tason 2 ja 3 paikkoja on rajoitettu määrä. Ryhmään haetaan sähköpostitse info(at)lupaushealth.fi 

Kerro sähköpostiviestissäsi lyhyesti millaisiin terveysongelmiin haet apua, ja missä niitä on jo aiemmin yritetty ratkaista. Kerro myös oletko kiinnostut tason 2 vai 3 jäsenyydestä.

Hakemuksesi ei ole sitova ilmoittautuminen. Varmistamme aina yhdessä, että Sparriryhmä on varmasti sinulle sopiva vaihtoehto.
Laita siis hakemus vetämään. Se voi olla uuden elämäsi alku!

“Villen neuvoilla olen saanut apua ruoansulatuksen lisäksi käsiin, joissa on jäykkyyttä ja turvotusta. Sparriryhmän ansiosta olen ymmärtänyt, että parempaan kuntoon pääseminen ei ole lineaarinen prosessi. Siinä voi tulla takapakkia ja vastoinkäymisiä ja ehkä tässä juuri korostuu Sparriryhmän tärkeys, koska asioiden kanssa ei kamppaile yksin.

Minusta Sparriryhmä toimii hyvin ja Ville ohjaajana toimii hyvin. Olen nähnyt paljon huonoja luennoitsijoita, mutta Ville osaa selittää asiat ymmärrettävästi, hänen tietopohjansa on laaja ja hänen kiinnostuksensa ja paneutumisensa aiheeseen näkyy. Lisäksi hän ottaa hyvin huomioon osallistujat ja luo hyvän ilmapiirin, mikä tärkeää asioiden sisäistämiselle ja sille, että Sparriryhmästä saa irti kaiken mahdollisen.”
-Tiina
Sparriryhmän jäsen

Haluaisitko tutustua valmennusalustaan ennen sparriryhmään liittymistä?

Voit aloittaa tutustumisen tasolta 1 ja korottaa jäsenyytesi myöhemmin tasolle 2 tai 3. 

TASO 1 sisältää:

TASO 1 ei sisällä:

Oletko jo mukana valmennusalustalla tai Sparriryhmässä?

Tilaustesi hallinta onnistuu helposti oman tilisi kautta. Pääset kirjautumaan tilillesi sivun yläreunan valikosta tai klikkaamalla yllä olevaa linkkiä.

Jos haluat päättää tilauksesi, niin valitse kohta Kestotilaukset => Päätä.

Mitä voimme saavutaa yhdessä

Tämä voi olla paras sijoitus, jonka olet koskaan tehnyt.

Mikä on sinun terveytesi taso?

Taso 1:
omatoiminen opiskelu valmennusalustalla

29,90 € / kk

Taso 2:
Valmennusalusta + Sparriryhmä ilman hoitosuhdetta

129 € / KK

Kysy vapaita paikkoja sähköpostilla

Taso 3:
VALMENNUSALUSTA + SPARRIRYHMÄ ja HOITOSUHDE

249 € / 3 vkoa

Kysy vapaita paikkoja sähköpostilla

"Sparriryhmään liittymisen myötä olen oppinut, että on tärkeämpää etsiä ennemmin juurisyitä ja korjata epätasapainotiloja, kuin hoitaa diagnooseja. Tärkeintä oivallusta on myös ollut, että jokainen on yksilö. Samoja vinkkejä ja hoitokokeiluja voi hyödyntää, mut jokainen on omalla ainutlaatuisella terveyspolullaan juuri omassa vaiheessaan, ja ne toimii just niin hyvin, kuin elimistö niihin vastaa.

Keho toimii loogisesti, mutta koko ihmisen historia tekee siitä ainutlaatuisesti toimivan kokonaisuuden; kaikki koettu geeniperimästä tähän päivään. Ja mikrobiomin merkitys korostui esim. tämän oivalluksen myötä ja motivaatio optimoida se.

Suoliston, immuniteetin, hermoston ja aivojenkin saumaton yhteys on alkanut hahmottua Lupauksen Sparriryhmän myötä. Ihmisessä kaikki nivoutuu yhteen. Samoin rauta-ajattelu meni itsellä kokonaan uusiksi. Ferritiinin käsite aukesi valmennuksen myötä laajemmaksi, ja sen myötä oppi näkemään, miten omalla kohden oma ferritiiniarvo piti ymmärtää ja tulkita, ja mitkä kaikki siihen vaikuttaa.

Olen hyötynyt merkittävästi useista Villen suosittelemista hoitokokeiluista. Kaikenlaisen stressin hallinta on tullut tärkeäksi, koska etenkin alitajuisen stressin merkityksen oivaltaminen auttoi peilaamaan omaa jaksamista/jaksamattomuutta melko syvällisesti ja aukomaan solmukohtia.

Konkreettisia hyötyjä, joita olen saanut Sparriryhmästä, ovat:
- Palautuminen rasituksesta nopeutunut lihaksissa, vireys kohentunut
- Liikkumisen mahdollistuminen ja liikunnan ilo ja asteittainen lisääminen onnistunut
- Unen määrä ja todennäköisesti laatukin parantunut
- Työkyvyn palautuminen asteittain
- Testattuna todettu lihaskunnon paraneminen
- Juurisyiden huolellisen selvittelyn jälkeen vain yksi uusi olennainen lääke on aloitettu tukemaan elimistöä, kun kaikki muut on voitu purkaa pois (yhteistyössä oman lääkärin kanssa)
- Kipulääkkeelle ei ole ollut tarvetta
- Migreenikohtauksia ei ole ollut.
-Capu
Sparriryhmän jäsen