Usein pitkään kestäneiden terveysongelmien taustalla on monimutkainen vyyhti useita pienempiä terveysongelmia. Yksittäiset hoitotoimenpiteet esim. lääkkeillä tai ravintolisillä eivät siksi korjaa kaikkia oireitasi. Pahimmassa tapauksessa niistä ei ole mitään hyötyä tai ne aiheuttavat haittavaikutuksia.

Sparriryhmässä autan sinua löytämään ratkaisut omiin terveysongelmiisi nopeasti, helposti ja edullisesti

OPPAANA MATKALLASI
KOHTI HYVÄÄ JA ENERGISTÄ OLOA
LÄÄKÄRI VILLE PÖNTYNEN

Suurin haaste on USEIN selvittää, mitkä ongelmat aiheuttavat juuri sinun oireesi ja romuttavat toimintakykysi ja elämänlaatusi

Voitko huonosti vain yhden ison terveysongelman vuoksi, vai nakertaako terveyttäsi lukuisat pienet ongelmat? 

Olen auttanut urallani lukuisia todella heikkokuntoisia potilaita, jotka eivät saa diagnoosia, koska he eivät ole ”riittävän” sairaita. Ilman diagnoosia jää helposti ilman apua. Jos sinä olet samassa tilanteessa, eli voit huonosti, mutta kukaan ei tiedä miksi, ratkaisu löytyy Sparriryhmästä! Yhdessä etsimme pienimmätkin terveyttäsi, toimintakykyäsi ja elämänlaatuasi uhkaavat terveysongelmat, ja otamme ne hallintaan.

Haasteena on myös ymmärtää eri terveysongelmien välisiä yhteyksiä. Ilman ymmärrystä näistä syy-seuraus-suhteista ei voida valita tehokkainta ongelmien juurisyihin vaikuttavaa hoitoa

Tulisiko esim. keskittyä vatsa- vai kilpirauhasongelmiin ensin? Saatat myös miettiä, miksei raudanpuutosoireesi korjaantuneet rautainfuusiolla, vaikka ferritiinisi pomppasikin uuteen ennätykseen. Tai miksi yksi laboratorioarvosi kertoo terveysongelmista (esim. maksa-arvo Alat), mutta toinen arvo (esim. maksa-arvo GT) kertoo ihan muuta (tai päinvastoin)? Kenties olet ehkä huomannut, että kehosi reagoi asioihin eri tavalla kuin oletetaan, mutta et ymmärrä miksi.

Nämä ovat esimerkkejä niistä asioista, joihin Sparriryhmässä saat vastauksen. Sparraajanasi annan siitä lupaukseni.

Sparriryhmä on pienryhmä, jossa saat neuvoja ja apua itseäsi koskeviin terveysongelmiin

Sparriryhmässä terveytesi tasapainotetaan kokonaisvaltaisesti, terveyden osa-alue kerrallaan, sinulle sopivassa tahdissa ja järjestyksessä. Konsepti on ainutlaatuinen ja nyt sinäkin voit saada yksilöllisiä ohjeita edullisesti ryhmävalmennuksen hinnalla.

Ilmoittaudu mukaan heti! Paikkoja on rajoitettu määrä. Näin varmistetaan, että minulla on riittävästi aikaa perehtyä sinun ja muiden ryhmäläisten terveysongelmiin ja niiden kuntoon laittamiseen.  

Sparriryhmässä...

“Villen neuvoilla olen saanut apua ruoansulatuksen lisäksi käsiin, joissa on jäykkyyttä ja turvotusta. Sparriryhmän ansiosta olen ymmärtänyt, että parempaan kuntoon pääseminen ei ole lineaarinen prosessi. Siinä voi tulla takapakkia ja vastoinkäymisiä ja ehkä tässä juuri korostuu sparriryhmän tärkeys, koska asioiden kanssa ei kamppaile yksin.

Minusta sparriryhmä toimii hyvin ja Ville ohjaajana toimii hyvin. Olen nähnyt paljon huonoja luennoitsijoita, mutta Ville osaa selittää asiat ymmärrettävästi, hänen tietopohjansa on laaja ja hänen kiinnostuksensa ja paneutumisensa aiheeseen näkyy. Lisäksi hän ottaa hyvin huomioon osallistujat ja luo hyvän ilmapiirin, mikä tärkeää asioiden sisäistämiselle ja sille, että sparriryhmästä saa irti kaiken mahdollisen.”
-Tiina
Sparriryhmän jäsen

Mitä kaikkea jäsenyytesi Sparriryhmässä sisältää:

*Sparriryhmän jäsenenä saat lisäksi käyttöoikeudet seuraaviin palveluihin: 

Rautaista tietoa korkeasta ferritiinistä -verkkovalmennus, Tasapainoa kilpirirauhaselle -verkkovalmennuksen kilpirauhasongelmia käsittelevät tekstiosuudet (yli 40 sivua), Luontaistuotteet -tietopankki sekä Laboratoriokäsikirja, josta löydät tietoa eri laboratoriotutkimuksista ja niiden tulkinnasta.

Miksi Hyvinvointikartta?

Terveyteen liittyvää tietoa löytyy rajaton määrä, ja kaiken sen oppiminen, ymmärtäminen ja omaksuminen vie valtavasti aikaa ja energiaa. Sparriryhmässä työnjako on selvä: minä teen työn puolestasi ja opettelen kaiken mahdollisen terveyteen liittyvistä asioista, voidakseni opettaa olennaiset asiat käytännönläheisellä ja helposti ymmärrettävällä tavalla sinulle. Sinun tarvitsee siis vain oppia ja sisäistää asiat, jotka ovat tärkeitä juuri sinun terveydellesi, hyvinvoinnillesi ja toimintakyvyllesi

Oman, henkilökohtaisen Hyvinvointikartan tehtävänä on auttaa sinua keskittymään juuri niihin asioihin, joita pidän sinun terveytesi, hyvinvointisi ja toimintakykysi kannalta tärkeinä. Kartasta näet yhdellä silmäyksellä mitkä terveyden osa-alueet kaipaavat lisätutkimuksia tai kuntoon laittamista. Keskityt vain omassa Hyvinvointikartassasi punaisella merkittyihin osioihin, niin saavutat terveydelliset tavoitteesi nopeammin ja vähemmällä vaivalla!

Hyvinvointikarttasi sisältö päivittyy sitä mukaa, kun edistyt opinnoissasi ja saat terveyteesi liittyviä asioita selvitetettyä esim. verikokein, ja korjattua todetut ongelmat. Tämän vuoksi olen varautunut päivittämään Hyvinvointikarttasi vähintään 12 viikon välein – ja tarvittaessa useamminkin. Sparriryhmässä voit edetä täysin itsellesi sopivaa tahtia.

Voit liittyä mukaan kolmella tavalla:

Taso 1:
omatoiminen opiskelu valmennusalustalla

29,90 € / kk

Taso 2:
Valmennusalusta + Sparriryhmä ilman hoitosuhdetta

119 € / KK

Taso 3:
VALMENNUSALUSTA + SPARRIRYHMÄ ja HOITOSUHDE

299 € / KK

* kilpirauhassairauksia lukuunottamatta

Miten pääset mukaan

Voit aloittaa omatoimisen opiskelun valmennusalustalla (Taso 1) koska tahansa itsenäisesti, kuvauksen alla olevasta painikkeesta.

Sparriryhmään (Tasot 2 ja 3) paikkoja on rajoitetusti, ja ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info at lupaushealth.fi. 

Kerro sähköpostiviestissäsi lyhyesti millaisiin terveysongelmiin haet apua, ja missä niitä on jo aiemmin yritetty ratkaista. 

Kerrothan myös kummastako vaihtoehdosta olet kiinnostunut.

"Sparriryhmään liittymisen myötä olen oppinut, että on tärkeämpää etsiä ennemmin juurisyitä ja korjata epätasapainotiloja, kuin hoitaa diagnooseja. Tärkeintä oivallusta on myös ollut, että jokainen on yksilö. Samoja vinkkejä ja hoitokokeiluja voi hyödyntää, mut jokainen on omalla ainutlaatuisella terveyspolullaan juuri omassa vaiheessaan, ja ne toimii just niin hyvin, kuin elimistö niihin vastaa.

Keho toimii loogisesti, mutta koko ihmisen historia tekee siitä ainutlaatuisesti toimivan kokonaisuuden; kaikki koettu geeniperimästä tähän päivään. Ja mikrobiomin merkitys korostui esim. tämän oivalluksen myötä ja motivaatio optimoida se.

Suoliston, immuniteetin, hermoston ja aivojenkin saumaton yhteys on alkanut hahmottua Lupauksen Sparriryhmän myötä. Ihmisessä kaikki nivoutuu yhteen. Samoin rauta-ajattelu meni itsellä kokonaan uusiksi. Ferritiinin käsite aukesi valmennuksen myötä laajemmaksi, ja sen myötä oppi näkemään, miten omalla kohden oma ferritiiniarvo piti ymmärtää ja tulkita, ja mitkä kaikki siihen vaikuttaa.

Olen hyötynyt merkittävästi useista Villen suosittelemista hoitokokeiluista. Kaikenlaisen stressin hallinta on tullut tärkeäksi, koska etenkin alitajuisen stressin merkityksen oivaltaminen auttoi peilaamaan omaa jaksamista/jaksamattomuutta melko syvällisesti ja aukomaan solmukohtia.

Konkreettisia hyötyjä, joita olen saanut Sparriryhmästä, ovat:
- Palautuminen rasituksesta nopeutunut lihaksissa, vireys kohentunut
- Liikkumisen mahdollistuminen ja liikunnan ilo ja asteittainen lisääminen onnistunut
- Unen määrä ja todennäköisesti laatukin parantunut
- Työkyvyn palautuminen asteittain
- Testattuna todettu lihaskunnon paraneminen
- Juurisyiden huolellisen selvittelyn jälkeen vain yksi uusi olennainen lääke on aloitettu tukemaan elimistöä, kun kaikki muut on voitu purkaa pois (yhteistyössä oman lääkärin kanssa)
- Kipulääkkeelle ei ole ollut tarvetta
- Migreenikohtauksia ei ole ollut.
-P.C.
Sparriryhmän jäsen

Haluaisitko tutustua valmennusalustaan ennen sparriryhmään liittymistä?

Voit aloittaa tutustumisen Tasolta 1 ja päivittää jäsenyytesi myöhemmin Tasoille 2 tai 3. 

TASO 1 eli Valmennusalustan käyttö sisältää:

TASO 1 eli Valmennusalustan käyttö ei sisällä:

Oletko jo mukana valmennusalustalla tai Sparriryhmässä?

Tilaustesi hallinta onnistuu helposti oman tilisi kautta. Pääset kirjautumaan tilillesi sivun yläreunan valikosta tai klikkaamalla yllä olevaa linkkiä.

Jos haluat päättää tilauksesi, niin valitse kohta Kestotilaukset => Päätä.

Mitä voimme saavutaa yhdessä

Tämä voi olla paras sijoitus, jonka olet koskaan tehnyt.

Mikä on sinun terveytesi taso?

Taso 1:
omatoiminen opiskelu valmennusalustalla

29,90 € / kk

Taso 2:
Valmennusalusta + Sparriryhmä ilman hoitosuhdetta

119 € / KK

Kysy vapaita paikkoja sähköpostilla

Taso 3:
VALMENNUSALUSTA + SPARRIRYHMÄ ja HOITOSUHDE

299 € / KK

Kysy vapaita paikkoja sähköpostilla