Kymmenen webinaarin videosarja, josta opit HYVÄT PERUSTIEDOT terveyden eri osa-alueista!

 Webinaareista tehtyjen videotallenteiden avulla opit perusasiat terveyden eri osa-alueista ja ymmärrät kuinka ne vaikuttavat toisiinsa. 

Ainutlaatuinen webinaarisarja sinulle, joka:

Sinun tapasi lähestyä asiaa on niin kokonaisvaltainen alusta loppuun, selkeä järjestys ja vinkit mitä tehdään.

-Sari-

Webinaarit ovat 90 minuutin mittaisia verkkokoulutuksia, joihin voit osallitua mistä päin maailmaa tahansa – osallistuaksesi tarvitset vain älypuhelimen, tabeletin tai tietokoneen sekä toimivan nettiyhteyden. Olemme jakaneet nämä kymmenen webinaaria kolmeen eri teemaan, jotka ovat kilpirauhanen, vatsan hyvinvointi sekä palautumiseen liittyvät tekijät.

Matkaoppaanasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia toimii yleislääkäri Ville Pöntynen. Ville on pidetty ja selkeäsanainen kouluttaja, joka antaa sinulle selkeitä ja helposti toteutettavia ohjeita, vaikka lääketieteelliset termit ja käsitteet olisivat sinulle vielä vieraita. 

 

Voit valita videotallenteista itsellesi ajankohtaisimmat tai tilata kaikki kymmenen! 

Videotallenteet ovat katsottavissa 31.07.2020 saakka. 

Yksittäisen videtallenteen hinta on nyt vain 19,90 € (norm. 24,90 €). 

Ja kun valitset 3,5 tai 10 kappaleen paketin, saat videotallenteet vielä edullisempaan pakettihintaan!  

Hienosti meni, ei ole parannettavaa, olit monta sellaista asiaa ottanut huomioon, mitä ei monikaan webinaarin pitäjä hoksaa.”

-Sirpa-

Säästä rahaa tilaamalla useampi videotallenne kerralla!

KYMMENEN videotallenteen PAKETTI

149 €

Käytä koodia KIMPPA10

VIIDEN videotallenteen PAKETTI

85 €

Käytä koodia KIMPPA55

KOLMEN videotallenteen PAKETTI

55 €

Käytä koodia KIMPPA33

Yhden videotallenteen hinta

19,90 €

Valitse vain haluamiesi webinaarien videotallenteet verkkokaupastamme ja käytä yllä olevaa koodia, niin alennuksesi aktivoituu!

Webinaari#1: Mikä kilpirauhastani vaivaa?

Haluatko eroon jatkuvasta väsymyksestä? 

Kilpirauhassairaudet ovat erittäin yleisiä ja aiheuttavat merkittävää toimintakyvyn ja elämänlaadun laskua. Lisäksi kilpirauhasen vajaatoiminta aiheuttaa lukuisia muita terveysongelmia. Siitä huolimatta monen potilaan diagnoosi ja hoidon aloittaminen viivästyvät.

Webinaarin aikana tutustutaan tavallisimpiin kilpirauhassairauksiin ja niiden toteamiseen kahta laboratoriotutkimusta (TSH, T4V) käyttäen. 

Lisää kiinnostavaa tietoa kilpirauhasasioista saat tilaamalla kilpirauhasen muunto-ongelmia (webi #4) ja lääkehoitoa (webi #10) käsittelevät videotallenteet.

Webinaari #2: tappava hiljainen tulehdus

Kärsitkö hiljaisesta tulehduksesta? 

Hiljainen tulehdus ei tunnu missään, vaikka se altistaa useille vakaville sairauksille. Hiljaista tulehdusta ei hoideta lääkkeillä, minkä vuoksi lääkärisi on usein voimaton sen edessä. Hiljaisen tulehduksen toteaminen ja usein myös sammuttaminen kannattaa. 

Tämän webinaarin jälkeen tiedät, kuinka hiljainen tulehdus todetaan, miksi se on niin haitallista terveydelle ja mitä voit tehdä sen sammuttamiseksi. 

Hiljainen tulehdus pahentaa kilpirauhashormonien muunto-ongelmaa (webi #4) ja kuormittaa lisämunuaista (webi #6). Tilaa myös niiden videotallenteet! 

webinaari #3: Maksa-arvot kuriin kotikonstein

Oletko huolissasi maksa-arvoistasi tai  rasvamaksasta? 

Kun maksa ei voi hyvin ja maksa-arvot (Alat, GT) ovat koholla tai sinulla on rasvamaksa, lääkkeet eivät ole ratkaisu. Maksa vaikuttaa hyvinvointiisi monipuolisesti muun muassa kilpirauhashormonien välityksellä. Maksasta kannattaa pitää huolta.  

Webinaarissa kerron miten voit tukea maksasi toimintaa helposti ja turvallisesti. Kerron myös miten hoidat rasvamaksaasi laittamalla maksasi “laihdutuskuurille”.   

Hiljainen tulehdus (webi #2) ja korkea ferritiini (webi #9) voivat johtua maksasta. Tilaa videotallenteet myös kyseisistä webinaareista! 

webinaari #4: mitä tehdä, kun T4-hormoni ei toimi

Onko jaksamisesi koetuksella? 

Kärsitkö kilpirauhasen vajaatoiminnan oireista, mutta  kilpirauhasarvosi ovat kunnossa? Kyse voi olla T4-hormonin muunto-ongelmasta.  

Webinaarissa kerron  kuinka voit epäillä muunto-ongelmaa kahden tutkimuksen (T4V, T3V) perusteella. Kerron, kuinka muunto-ongelmaa voi helpottaa luontaisesti ja millaiset kilpirauhaslääkkeet toimivat muunto-ongelman yhteydessä.  

Suosittelen myös kilpirauhasen lääkehoitoa (webi #10) ja maksan hyvinvointia (webi #3) käsitteleviä webinaaritallenteita, jotka liittyvät muunto-ongelmaan läheisesti. 

Webinaari #5: Kolme kotikonstia turvotukseen

Onko suolesi ärtynyt? Turvottaako? Joudutko välttelemään sokereita, kuten FODMAP-hiilihydraatteja? Kärsitkö toistuvista hiivainfektioista? Silloin kannattaa varata paikka tähän webinaariin. 

Webinaarissa kerron millaisia ongelmia suoliston mikrobit voivat aiheuttaa ja kuinka yksinkertaisin konstein voimme päätyä oikeaan diagnoosiin ja hoitoon. Eli saada vatsaoireesi rauhoittumaan. 

Kun vatsan hyvinvointi on sinulle tärkeää, kannattaa tilata myös ruoansulatusta (webi #7) ja raudan imeytymistä (webi #9) käsittelevät videotallenteet.

Webinaari #6: näin ehkäiset loppuunpalamisen

Pelkäätkö loppuun palamista vai onko veto jo poissa? Onko sinulla jatkuva kiire ja huoli? Tuntuuko, ettet ennätä palautua päivän rasituksista? Siinä tapauksessa, tervetuloa tähän webinaariin. 

Webinaarissa kerron, miksi stressi on niin haitallista ja kuinka voit parantaa jaksamistasi kovan kuormituksen aikana. Paljastan myös yllättäviä asioita, jotka voivat häiritä palautumistasi.    

Muun muassa hiljainen tulehdus (webi #2) aiheuttaa kehoon stressiä ja stressivatsa selittyy usein ruoansulatuksen ongelmilla (webi #7). 

Webinaari #7: Eroon vatsaoireista ruoansulatusta tukemalla

Oletko saanut tarpeeksesi vatsaoireistasi? 

Vatsaoireet voivat kertoa heikentyneestä ruoansulatuksesta ja ravintoainepuutoksista. Ravintoainepuutoksia voi seurata monia muita terveysongelmia ja oireita. 

Webinaarissa neuvon  kuinka voit rauhoittaa vatsaasi ja parantaa ravintoaineiden imeytymistä. Ehkä pystyt vähentämään myös närästyslääkkeiden käyttöä. Vatsan voidessa paremmin, olosi tulee olemaan kaiken kaikkiaan parempi. 

Ongelmat ruoansulatuksessa vaikuttavat suoliston mikrobeihin (webi #5) ja raudan imeytymiseen (webi #9). 

webinaari #8: näin saat kolesterolisi laskemaan

Mietitkö miksi kolesterolisi on koholla, vaikka syöt terveellisesti?  

Kolesterolilääkkeet estävät maksaa tuottamasta kolesterolia.  Miksi tyytyisit kolesterolilääkkeisiin, kun voit vaikuttaa luonnonmukaisemmin maksasi toimintaan? 

Webinaarissa saat konkreettisia neuvoja  kolesterolisi laskemiseksi ja  kerron myös kuinka voit estää kolesterolia tukkimasta verisuoniasi. Tavoitteena on välttää turha kolesterolilääkitys. 

Korkean kolesterolin taustalta tulee AINA poissulkea kilpirauhassairaudet (webi #1) ja hiljainen tulehdus (webi #2). 

Webinaari #9: Rautaista tietoa ferritiinistä

Mitä tehdä kun ferritiini ei nouse edes rautalisän avulla? 

Rauta on hyvinvoinnillemme välttämätöntä. Silti ferritiini-arvosi saattaa madella alarajoilla tuhdista rautalisästä huolimatta. Tai ehkä ferritiinisi on näennäisesti hyvällä tasolla, mutta vointisi ei ole. 

Webinaarissa kerron mitä tehdä, kun ferritiini ei nouse rautalisän avulla. Ymmärrät myös, miksi korkea ferritiini ja hyvinvointi ovat kaksi eri asiaa. Myös silloin voi kärsiä raudan puutteesta.  

Raudan imeytyminen voi häiriintyä suoliston mikrobien (webi #5) ja tulehdusten (webi #2) vuoksi. 

webinaari #10: kilpirauhasongelmien lääkehoito

Kärsitkö selvistä kilpirauhasen vajaatoimintaan sopivista oireista, vaikka kilpirauhasarvosi ovat viiterajoissa? Eikö Thyroxin– tai Medithyrox-lääkitys korjaa oireitasi? Onko vaikea löytää sinulle sopivaa lääkeannosta? 

Webinaarissa kerron milloin eri kilpirauhaslääkitykset tulee aloittaa ja säätää.  Tarvitset lääkemuutosten toteuttamiseen aina hoitavan lääkärisi hyväksynnän. 

Usein kilpirauhaslääkityksen tarve johtuu kilpirauhasen sairastumisesta (webi #1). Myös stressillä (webi #6) voi olla valtava vaikutus kilpirauhashormoneihin. 

Näin tilaat videotallenteita