Tuotteet ja palvelut

Kilpirauhaspajat

Kilpirauhaspaja on päivän mittainen pienryhmävalmennus, jossa käsitellään kilpirauhassairauksien syitä, luonnetta ja hoitoa. Paja on edullisempi kuin henkilökohtainen vastaanotto ja kuitenkin aikaa ongelmien ratkaisemiseksi on huomattavasti enemmän kuin yhdelläkään vastaanotolla tai yleisöluennolla!

Pajojen aikataulut ja paikkakunnat löydät täältä.

Kun kotini on myrkkyni -koulutusviikonlopun webinaaritallenne

Kun kotini on myrkkyni koulutuksen tallenne sopii sinulle, joka kohtaat työssäsi sisäilmaongelmia, sisäilmasairaita tai kemikaaleille altistuneita tai sisäilmatutkimuksiin, ja niiden tulkintaan liittyviä asioita. Voit opiskella webinaarin omaan tahtiisi videotallenteiden ja kirjallisen koulutusmateriaalin avulla.

Webinaarin lödät tästä.

Oppaat

Lääkäri Ville Pöntysen suositut oppaat Suoliston mikrobit, Kilpirauhanen ja lihaksisto,
Ruuansulatuksen arviointi ja tukeminen, Ruoka-ainereagointi, Rautaista tietoa ferritiinistä ja Helvetillinen stressi -osa 1 ovat nyt saatavilla verkkokaupastamme. Oppaat ovat selkokielisiä ja sopivat kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Hyvinvointiasi parantavaa lukemista löydät täältä.

Sykevälivaihtelumittaus

Palaudutko riittävän hyvin arjen, työn ja harrasteiden aiheuttamasta kuormituksesta? Käykö elimistösi ”ylikierroksilla”? Tiedätkö, mitkä tekijät elämässäsi aiheuttavat kuormitusta ja mitkä edistävät palautumista?

Sykevälivaihtelumittauksella saadaan tietoa elimistön kuormitustilasta. Sykevälivaihtelun määrä kasvaa palautumisen ja rentoutumisen aikana ja laskee rasituksen ja stressin seurauksena. Sykevälivaihteluun vaikuttavat myös monet fysiologiset tapahtumat kuten hormonitoiminta, hengityksen säätely sekä aineenvaihdunta.

Sykevälivaihtelumittaus soveltuu erinomaisesti sinulle, mikäli olet kiinnostunut laajemmin terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyvistä tekijöistä.

Close Menu